element-1Despre videochatelement-2

Se considera ca activitatea de videochat a luat fiinta in 1996 odata cu lansarea siteului iFriends – primul in aceasta industrie.
Videochatul propriu zis consta in discutii online in fata unei camere web, cu una sau mai multe persoane, clientii pot vedea modelul respectiv, pot comunica cu acesta in format audio si/sau in scris. Modelul este cel care poate alege clientii cu care vorbeste si el controleaza discutia.

Site-urile de videochat reprezinta legatura dintre utilizatorii site-urilor (membrii) si modelele care sunt pe site-urile respective, in timp real. Unii dintre acesti clienti cauta, pur si simplu, pe cineva cu care sa stea de vorba, cauta prieteni virtuali, altii cauta adevarate show-uri pentru adulti. Oricare ar fi scopul unui membru pe un astfel de site, un lucru este sigur, in ambele cazuri, membrul trebuie sa plateasca un model pentru a obtine ceea ce isi doreste.

Clientii platesc un pret pentru fiecare minut de dicutie cu modelul de videochat. Un model poate opta pentru sesiunea ADULT sau NON-ADULT. Astfel discutiile dintre un model de videochat si membru de pe un anumit site pot avea atat caracter non-erotic, desfasurandu-se pe diferite teme la alegere ca de exemplu: viata personala si profesionala, hobby-uri, muzica sau filme, cat si un caracter erotic. Modelele de videochat lucreaza pe site-uri care nu pot fi accesate din Romania, ceea ce le ofera confidentialitate completa.

Videochatul isi propune sa promoveze un stil de munca libertin care sa confere modelului de videochat in primul libertatea de a-si alege programul de lucru, tematica de discutie si bineinteles de a dobandi castiguri considerabile fara a depune un efort foarte mare.Un alt avantaj oferit de videochat este acela ca poate fi un job part-time pe langa un alt job.

Pentru a lucra in acest domeniu, nu trebuie sa ai neaparat experienta, aceasta se dobandeste pe parcurs, trebuie doar sa ai in primul rand cunostiinte medii de limba engleza, pentru ca este limba de circulatie internationala cea mai raspandita si un zambet placut, restul se invata pe parcurs. Indiferent de cum arata modelul respectiv si de varsta pe care o are, exista un gen de audienta pentru fiecare model in parte si cu siguranta fiecare are ceva de oferit care va fi pe placul unei anumite categorii de membri.

Este un job de hostess online in care persoana isi poate folosi imaginatia, calitatile personale, mai ales cele de comunicare si poate interactiona cu oamenii care relationeaza mai greu in viata reala si simt nevoia de a purta aceste discutii pentru ca nu au prieteni, familie sau pur si simplu simt nevoia de a conversa cu cineva strain.

In prezent videochatul este unul din cele mai avantajoase joburi pentru fete. Este un job legal si simplu unde iti poti folosi imaginatia, inteligenta si frumusetea.

MAJESTIC STUDIO - secretul job-ului perfect

Daca esti hotarata si doresti sa incepi o colaborare cu noi suna la telefon 0761.32.87.47

INTERVIU ONLINE

element-1Confidentialitateelement-2

 

Confidentialitatea este o regula de aur a activitatii de videochat. Identitatile modelelor sunt strict confidentiale si inaccesibile publicului de orice fel. Nicaieri nu va aparea numele real al modelului in conexiune cu activitatea de videochat. Sesiunile private (in care modelul este singur cu membrul), sunt confidentiale iar imaginile nu sunt vazute decat de cel care plateste. Deasemenea conversatiile dintre modele si membri sunt personale. Poti opta pentru blocarea accesului persoanelor ce se afla intr-o anumita tara.

 

element-1Legalitate videochatelement-2

In Romania activitatea de videochat este legala.

pin

Adresa: Bld. Mamaia, nr 35 (Tomis)

pin

Telefon: 0761.32.87.47

pin

Whatsapp: 0761.32.87.47

pin

Email: office@majestic-studio.ro

pin

Facebook: StudioGroup

pin

Google+: StudioGroup

pin

Twitter: StudioGroup

element-1Videochat NON-ADULTelement-2

 

Este o sectiune a videochatului cu care incep in general fetele mai putin deschise socializarii, mai timide si care doresc sa-si afle si alte calitati fizice decat pe cele pe care le stiu deja. Pe langa aceste insusiri, calitatea de baza va trebui sa fie cunostintele in limba engleza mediu spre ridicat, deoarece sesiunile platite (privaturile) se bazeaza in proportie de 70% pe conversatie, iar restul pe imagine. Aceasta sectiune este folosita si de fetele care nu au mai lucrat in domeniu si au nevoie de o perioada de acomodare si unde sa invate competentele de baza ale unui model: cum sa iti pui in valoare imaginea, cum sa atragi un membru fara a avea foarte multe mijloace la dispozitie, cum sa il mentii in privat mai mult timp, fara a se ajunge neaparat la nuditate, cum sa ai o conversatie activa si atractiva, cum sa atragi si alti membri in privat in timp ce esti deja in sesiune platita pe alt site, in general cum sa fii constanta in trafic si castiguri.

TOP