element-1VIDEOCHAT - Job-ul perfectelement-2

 

Lucrand in domeniul videochat iti vei permite mult mai mult, decat bani pentru plata chiriei, sau pentru taxele de la facultate. Nu va mai trebui sa renunti la toate lucrurile care iti fac placere, si anume, achizitionarea unei rochii noi, a unui parfum, sau a unei vacante.

Daca esti o persoana serioasa, ambitioasa si cu dorinta de a lucra in acest domeniu, vei reusi sa te bucuri de venituri lunare substantiale, prin care sa-ti permiti toate lucrurile la care ai visat.

Este un job care iti ofera o flexibilitate maxima in orarul de lucru, tu avand posibilitatea de a-ti face singura programul, asta insemnand ca vei avea timp atat pentru facultate cat si pentru iesiri in oras sau pentru tine in general. Un job simplu, la care faci bani ascultand melodiile preferate si discutand cu diverse persoane de peste mari si tari. Stabilirea limitelor desfasurarii acestei activitati depinde si ramane la atitudinea ta. Pe langa conditiile legale in care iti vei desfasura activitatea, te asiguram ca vei avea parte de discretie totala.

element-1Majestic Studio - Secretul job-ului perfectelement-2

Majestic Studio este studioul unde modelele de videochat adora sa lucreze. Datorita locatiei sale ultracentrale din Piata Unirii, la doar doua minute de metrou, este locul perfect pentru job-ul perfect.

Majestic Studio este un studio de videochat fermecator, modelele lucreaza cu placere datorita atmosferii din studio, echipa noastra te vor indruma si vor avea grija ca TU sa ai tot confortul si ajutorul de care ai nevoie.

Daca iti doresti sa mai mult de la viata si de la tine, daca iti doresti independenta financiara si o viata frumoasa si lipsita de griji, daca iti doresti sa te trezesti in fiecare dimineata cu zambetul pe buze determinata sa cuceresti lumea, alatura-te echipei noastre si viata ta se va schimba!

A fi model la Majestic Studio este placut si distractiv atunci cand lucrurile sunt facute cu seriozitate si profesionalism.

Majestic Studio iti asigura training permanent, incasari de doua ori pe luna si suport tehnic.

Flexibilitatea programului este un avantaj pentru orice model ce isi doreste sa lucreze in videochat. Programul de lucru la Majestic Studio este impartit in 3 ture in functie de disponibilitatea ta.

Confidentialitatea este obligatorie in activitatea de videochat, motiv pentru care Majestic Studio lucreaza doar cu site-uri neaccesibile din Romania. Sesiunea de videochat dintre model si membru este privata, imaginile fiind vizualizate doar de catre cei implicati in discutia online.

MAJESTIC STUDIO - secretul job-ului perfect

Daca esti hotarata si doresti sa incepi o colaborare cu noi suna la telefon 0761.32.87.47

INTERVIU ONLINE

Experienta este necesara dar nu neaparat obligatorie. Daca esti dezinvolta, deschisa la provocari si comunicativa atunci vei reusi garantat. Avem traineri specializati , consilieri , manageri care te vor ajuta in acest sens.

Bineinteles ca limba engleza este un mare avantaj in comunicarea cu membrii. Totusi indiferent ca esti la nivel incepator sau mediu, te vom sprijini pentru a-ti putea imbunatati aptitudinile.

Majestic Studio doreste sa fie un simbol al videochatului romanesc. Iti enumeram pe scurt citeva dintre motivele afirmatiei noastre: - echipa tanara , ambitioasa si dedicata , cu o experienta de peste 20 de ani in companii multinationale de top - seriozitatea, implicarea , rigurozitatea sunt de asemenea atuuri importante. - echipament profesional de ultima generatie - suport tehnic non stop

Majestic Studio considera ca aspectul fizic nu este intotdeauna cel mai important, ingredientele care dau valoare muncii voastre fiind seriozitatea, talentul de a comunica si dorinta de a evolua permanent.

Castigurile in acest domeniu variaza de la o persoana la alta. Putem spune totusi cu siguranta ca un model care doreste sa lucreze pentru partea de non-adult poate ajunge cu usurinta la acelasi nivel cu modelele adult.

Pentru noi confidentialitatea reprezinta un aspect extrem de important in derularea colaborarii noastre si de aceea te asiguram ca datele tale personale , poze, clipuri ,etc nu vor fi accesate de absolut nimeni. De asemenea site-urile cu care colaboram nu pot fi accesate din Romania, deci nu exista nici un risc sa poti fi vazuta de persoane din anturajul tau.

Ne-am gandit la toate aspectele colaborarii noastre viitoare si pentru aceasta iti oferim un program adaptat nevoilor tale. Acesta este un program in 3 ture , astfel incat sa iti poti alege cu usurinta programul care ti se potriveste.

Da , se poate spune si asa. Am creat pentru tine programul MAJESTIC FROM HOME. Ce inseamna asta? Inscrie-te acum in program si poti avea castiguri incepind cu 70%! Consiliere in realizarea conturilor de model, suport tehnic on line non stop, sesiuni foto si video.

Stim ca modelele se simt in largul lor daca lucreaza doar cu fete si de aceea am selectionat atent personalul studioului nostru. La Majestic exista exclusiv personal feminin , deci raspunsul este categoric NU.

Toate modelele Majestic sunt angajate cu forme legale iar activitatea pe care o desfasoara este absolut legala in Romania.

Este necesar doar buletinul.

Pentru a te programa la un interviu poti urma unul din urmatorii pasi: interviul on-line,chat intern Majestic,numarul de telefon afisat ( sms,whatsapp sau telefonic) ,sau facebook.

O ora de videochat inseamna aproape 50 de dolari in buzunarul tau! Comporativ cu o ora de munca la alt job care este platita cu doar 3 dolari.

element-1Contacteaza-neelement-2

 
 

pin

Adresa: Bld. Mamaia, nr 35 (Tomis)

pin

Telefon: 0761.32.87.47

pin

Whatsapp: 0761.32.87.47

pin

Email: office@majestic-studio.ro

pin

Facebook: StudioGroup

pin

Google+: StudioGroup

pin

Twitter: StudioGroup

TOP