element-1MAJESTIC Studioelement-2

 

Suntem un studio care promoveaza ideea de excelenta in videochat. Avem formata o echipa competenta si profesionista. Am invatat sa tratam cu respect si seriozitate colaboratoarele noastre precum si site-urile partenere. Consideram ca suntem perfectionisti cand vine vorba de videochat, pentru ca dorim sa fim cei mai buni in ceea ce facem.

Punem accent pe profesionalism. Ne place sa cautam si sa modelam potentialul fiecarui model in parte. Stim cat de important e sprijinul si colaborarea, asa ca vom fi alaturi de tine 100% in functie de nevoile tale! In studioul noastru ai ocazia de a evolua cat mai repede si cat mai sigur, alaturi de o echipa bine instruita care te va ajuta sa ai rezultate la cel mai inalt nivel.

Relatia dintre manageri si modele este stransa astfel incat am reusit sa cream o atmosfera calda in studioul nostru. Studioul de videochat Majestic Studio prin locatia sa exclusivista, este locul potrivit pentru modelele de vidoechat care doresc sa evolueze atat financiar cat si profesional.

Principiile MAJESTIC Studio

 

 • Sa oferim posibilitatea unui castig suplimentar.
 • Sa oferim modelelor servicii eficiente si prietenoase.
 • Sa impartasim cu cei din jur beneficiile prosperitatii si succesului.
 • Sa mentinem si sa pretuim spiritul prietenos al studioului Majestic.

 

element-1Valorile pe care le pretuimelement-2

 • Increderea - Ne place sa traim si sa muncim intr-un mediu in care comunicarea este deschisa – aici oamenii indraznesc sa isi asume riscuri, sa isi impartaseasca punctele de vedere si sa spuna cum vad ei realitatea. Avem incredere si, din acest motiv, oamenii inteleg studioul noastru.
 • Respectul - Pe care il purtam fata de tot ce ne inconjoara ne ajuta sa apreciem in fiecare unicitatea. Suntem bucurosi ca suntem diferiti, astfel valorificam potentialul fiecarei persoane in parte.
 • Excelenta - Recunoastem ca nu avem intotdeauna toate raspunsurile. Nu ne e frica sa cerem ajutor celor cu care lucram pentru a gasi cele mai bune solutii.

MAJESTIC STUDIO - secretul job-ului perfect

Daca esti hotarata si doresti sa incepi o colaborare cu noi suna la telefon 0761.32.87.47

INTERVIU ONLINE

element-1Echipa Majestic Studioelement-2

 

Echipa noastra iti sta la dispozitie cu suport specializat, suport tehnic non-stop si promovare pe site-ul unde lucrezi pentru a-ti imbunatati imaginea. Din ziua angajarii vom fi alaturi de tine si te vom indruma spre un drum cat mai placut in aceasta cariera. Tot la angajare ne vom ocupam la cererea ta de sedinte foto sau video profesionale. Iti asiguram aparatura tehnica si video intr-un studio special amenajat pentru o buna claritate a imaginii care se va reflecta in castigurile tale financiare.

element-1De ce sa alegi sa colaborezi cu Majestic Studio?element-2

 

 • Avem suport legal
 • Respectam termenele de plata a comisioanelor
 • Avem un sistem de lucru bine pus la punct
 • Oferim optiuni si posibilitati de training pentru fiecare tip de personalitate
 • Avem un studio echipat cu cele mai performante dotari tehnice
 • Avem personal cu experienta in videochat
 • Punem foarte mult accent pe confidentialitate

pin

Adresa: Bld. Mamaia, nr 35 (Tomis)

pin

Telefon: 0761.32.87.47

pin

Whatsapp: 0761.32.87.47

pin

Email: office@majestic-studio.ro

pin

Facebook: StudioGroup

pin

Google+: StudioGroup

pin

Twitter: StudioGroup

Testimoniale modele

 • Am aflat despre Majestic Studio citind un articol pe facebook, am sunat si m-am programat la un interviu. Dupa discutia de la interviu am inteles mai mult ce inseamna videochatul. Va multumesc ca mi-ati dat aceasta sansa sa devin mai increzatoare in mine
  Raluca
 • M-am angajat dupa o discutie cu o colega de facultate. In aceeasi zi dupa cursuri am sunat si mi-am programat un interviu. Ma ajuta foarte mult in timpul facultatii, multe colege lucreaza in cafenele, impart pliante etc.. si se chinuie de pe o luna pe alta. Voi ramane sigur la Majestic Studio pana termin facultatea .
  Corina
 • La Majestic Studio ma simt minunat. Acest job impreuna cu personalul profesional, mi-au oferit posibilitatea de a-mi creea mie si fetitei mele o viata mai mult decat decenta permitandu-mi chiar vacante prin lume la fiecare 2 luni. Recomand cu caldura acest studio. Incercati si voi si cu siguranta nu o sa regretati.
  Maria
TOP